Büszkeségek

A végtelenbe és tovább

Van egy csomó dolog amikre büszkék vagyunk. Általában nem szoktunk ezekkel haknizni, de itt a saját oldalunkon azért csokorba szedtünk pár dolgot.

Őrizd a lángot tehetségkutató

"Zenekaroknak segítene egy másik zenekar"

A. pandémia kezdetekor hirdettük meg ezt a tehetségkutatót a győri előadók között. Meggyőződésünk, hogy a nagy világmegváltások helyett mindenki a mikrokörnyezetében tudja a legtöbbet tenni. És hát mi is kellőképpen összesza..tuk magunkat a "maradjotthon" buli alatt, így arra gondoltunk, hogy felajánljuk stúdiókapacitásainkat egy feltörekvő győri bandának, amit ki tudnak használni ha elkergettük a viharfelhőket. Otthon készített bemutatkozó videókat és dalokat kellett küldeniük. Kis előzsűrizés után 4 formáció jutott be, akiknek a pályázott dalait közzétettük, és közönségszavazás után a legtöbb "tetszik"-elt dal előadója garázdálkodhatott a termünkben. A pályázott dalok most is elérhetőek Facebook oldalunkon. A dalokat több tízezren látták, így talán pár bandát sikerült felrakni a győri térképre. A nyertes a Dömper zenekar lett akik 3 dalt rögzítettek. A felvételeket, Mix & Master-t dobosunk és zenei producerünk Horváth Barnabás Botond készítette. 


Keress kincset, segíts minket!

2018 év végén, mikorra már második éve játszottuk a "Kincskeresőt" felhívást tettünk közzé a győri alsó tagozatos diákok között, és arra buzdítottuk őket, hogy jelképes összegért váltsanak jegyet a Richter teremben szervezett előadásunkra, aminek teljes bevételét a Lurkó Alapítvány közvetítésével eljutattunk rászoruló gyermekeknek, akiknek szerettük volna a karácsonyát kicsit szebbé tenni. Az előadásra 600 gyerek váltott jegyet. Körülbelül 80 gyereket úgy tudtunk elhelyezni a teltház miatt, hogy fellépőként a képen is látható "stage pass"-al az előadás részeként tudták követni a darabot. 

A győri Rotary Asztaltársaság további támogatásokkal tudta kiegészíteni a jegybevételt, valamint a "Kincskereső" dalszövegek írója Lackfi János is támogatta az eseményt jelenlétével és előadásával.

Mosolygós nap volt.:) további fotók itt