Műsoraink

Előadások kicsiknek

Kincskereső kisködmön

 mesés zenejáték

Kevés olyan tízentúli lakója van csinos kis országunknak, aki ne ismerné Gergő, Pálistók Peti, a mégsem tündér Malvinka, a Kisködmön és a többiek, néhol kedves, másutt szívszorító történetét. Móra Ferenc öröklétű tanmeséje a szeretethez, barátsághoz, tisztaszívűséghez és megannyi magasztos eszméhez ad iránytűt a kezünkbe, immár 100 esztendeje.Ezzel a Mesés Zenejátékkal minden bizonnyal közelebb kerül majd ez a megkerülhetetlen történet azon gyerekek szívéhez, akik végigjátsszák, -nézik, -hallgatják az Apnoé zenekar interaktív előadását.

Dalszövegek: Lackfi János

Zene: Apnoé


További videók az előadásról:

Légy jó mindhalálig

ponyvaszínház kezdőknek és haladóknak

Kötelező olvasmányokat feldolgozó műsorunk legújabb darabja.Zenekarunktól megszokott játékossággal, Lackfi János által írt dalokkal összekötve vezetjük végig a gyerkőcöket a regény legfontosabb állomásain.
"Akkoriban fiúnak és férfiembernek, de még a nőknek, asszonyoknak sem illett hajdonfőtt az utcára lépni. A férfiak kalapokat, a nők egy része kalapot, mások kendőt viseltek, pont, mint öreganyám. Fontos szerepe volt ennek a szokásnak. Egyrészről, a fejfedő jelezte az illető társadalmi rangját, pozícióját, másfelől a kalap igazán jó hatással van a gerincre, mert egyfajta tartást ad az embernek, és még az agyvelőt is védi.. "

Dalszövegek: Lackfi János

Zene: Apnoé

További videók az előadásról:

Szervezőknek

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.